Istoria noastră

prezent
prezent
2022

Prezent

Prezent – Lucrări livrate în peste 15 țări

S.C. RECOM SID S.A. are peste 230 angajati, operând pe o suprafață totală de aproximativ 20.000 mp, din care in jur de 10.000 mp suprafață acoperită și 10.000 mp depozit descoperit. Principalii clienți sunt atât din țară, cât și din străinătate, dintre care amintim TMK Reșita, Arcelor Mittal Hunedoara, Novoferm, Richard Kablitz GmbH, Donges GmbH.

2014
2014
2014

Extinderea capacității de producție

Achiziția de noi echipamente de producție și extindererea halelor deținute printr-un proiect de investiții de aproximativ 1,5 milioane euro.

2008
2008
2008

Extinderea halelor

Achiziționarea unei noi hale și teren cu suprafață totală de 3.888 mp

2002
2002
2002

Înființarea S.C. Recom SID S.A.

Separarea și transformarea în S.C. Recom SID S.A., filială a Combinatului siderurgic Hunedoara, a atelierului de construcții metalice și a secției de reparații siderurgice (în prezent Arcelor Mittal Hunedoara) și achiziția filialei de către investitorul local S.C. Micro Mega HD S.A.

Hunedoara_1970_2
Hunedoara_1970_2
1957

Combinatul Siderurgic Hunedoara

Odată cu înființarea Combinatului Siderurgic Hunedoara, s-a decis unirea atelierelor de întreținere și confecții metalice în două secții centralizate, respectiv atelierul de construcții metalice și secția de reparații siderurgice.

Începând cu înființarea din 2002, S.C. Recom Sid S.A. face parte din grupul de firme Micro Mega, fiecare firmă în parte având obiecte de activitate diferite.

Grupul nostru de firme

Micro Mega HD S.A.

HORECA (hotel și restaurant)

Micro Mega S.A.

www.micromegahd.ro
proserv

Proserv S.A.

Construcții civile și industriale

Proserv S.A.

www.proservhd.ro
recomsid

Recom Sid S.A.

Construcții, reparații și montaj structuri metalice

Recom Sid S.A.

Despre noi

Activitatea Recom Sid este de asemenea în conformitate cu standardul ISO 3834-2: 2005

certificat de către RINA SIMTEX Services SpA.

S.C. RECOM SID S.A. are un număr de peste 230 de angajați. Dintre aceștia, în jur de 200 sunt muncitori. Colectivul de sudori cuprinde în jur de 50 de sudori. Certificările sudorilor sunt în conformitate cu EN ISO 9606, AWS D1.1 și ISCIR- PTCR 9. Întreg personalul din activitatea de sudare este coordonat de doi ingineri sudori atestați ca ingineri sudori europeni de către European Welding Federation (EWF).

S.C. RECOM SID S.A.  si-a asumat angajamentul de a promova standardele necesare pentru securitate, sanatate si protectie a mediului. Se urmareste asigurarea unui mediu de munca sigur si sanatos pentru toti angajatii, luarea in considerare a pericolelor si riscurilor potentiale, adoptarea unei practici preventive de a evita orice accident, cresterea grijei si implicarii personalului pentru aspectele securitatii si sanatatii muncii prin informare si instruire.

Compania noastra a implementat si aplica sistemul de management al calitatii conform cerintelor normei ISO 9001:2015, fapt confirmat prin Certificatul RINA SIMTEX 33489/16/R TMS; de asemena, firma noastra este certificata pentru controlul productiei in fabrica , conform EN 1090-1:2009 + A1 :2011 de catre RINA SIMTEX.

Activitatea Recom Sid este de asemenea in conformitate cu standardul ISO 3834-2: 2005, fapt certificat de catre RINA SIMTEX Services SpA.

S.C. Recom Sid este certificata de RINA SIMTEX pentru implementarea si mentinerea unui Sistem de Management in ce priveste mediul si sanatatea si securitatea in munca conform ISO 14001: 2015 si ISO 45001 :2018. De asemenea suntem autorizati de catre Autoritatea Feroviara Romana ca furnizor feroviar pentru constructii metalice sudate.

Principalele domenii de activitate:

– executia si montarea constructiilor metalice si a partilor componente;
– repararea instalatiilor si utilajelor (mecanic si electric);
– fabricarea de recipiente, containere, ambalaje si a altor articole din metal;
– fabricarea de parti componente a utilajelor de ridicat si manipulat, de ventilare si conditionare a aerului si a altor echipamente de utilizare generala;
– fabricarea utilajelor pentru metalurgie, constructii, ind. alimentara;
– construirea de imobile civile si industriale.

Doriți să vă contactăm?

Vă răspundem imediat.